Skip to main content

Over ons

Boeters en de geschiedenis

Boeters Ketel Constructie is één van de marktleiders op het gebeid van warmwater ketels, condensors en appendages voor de tuinbouw wereldwijd. Maar ook voor service en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

BKC is in 1938 opgericht door de heer P.J. (Piet) Boeters. De eerste bedrijfsactiviteiten bestonden uit grondstomen en handel in tuinbouwartikelen. In de jaren ’60 kwamen ketelreparaties en het vernieuwen van vlampijpen erbij. In de jaren ’80 zijn wij gestart met het produceren van onze eigen drietreks ketels. Door de toenemende vraag naar lagere Nox in combinatie met het standaard gebruik van warmte opslag tanken hebben wij in 2003 een moderne eentreks ketel ontworpen, de BBK. 

Als familiebedrijf hebben we drie generaties ervaring en zijn we al meer dan 75 jaar een vertrouwd adres voor nieuwe innovatieve ketels en ketelreparaties. Het bedrijf heeft onder leiding van, eerst Arie en later zijn zoon Rob Boeters, zich ontwikkeld als de ketel leverancier voor de glastuinbouwsector met als doel het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten voor ketelhuisinrichtingen.

 

Sinds 2020 zijn Wouter Voortman en Bram Heemskerk ingestapt als opvolgers voor Rob Boeters. Zij kennen de klanten uit de BKC tuinbouw familie al langer en willen het bedrijf ook de komende jaren verder voorzetten.  Staan voor je product, goede service verlening en mee denken met klanten en leveranciers zijn de kernwaarden waarmee zij graag werken. 

Voor meer informatie of kennis making met 1 van hen, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen.