Boeters Ketel Constructie B.V.           

Mariëndijk 7   2675 SV Honselersdijk

Tel: 0174- 626 081  Fax: 0174- 627 445
 

       

Verkoop ketels & appendages:             

Nico van Scheppingen:  

nico@boetersbkc.nl 06- 224 326 09
Reparatie:
Rob Boeters:    rob@boetersbkc.nl 06- 531 312 49
 
     

        

Interview www.agf.nl, Publicatiedatum: 5-5-2008
 

Rob Boeters van BKC:
"Praktisch alle kasgroententelers willen onze ketel"

Tholen - Rob Boeters heeft hetzelfde innoverende karakter als zijn vader. In 1996/1997 kwam hij op de markt met iets geheel nieuws: de WOK, de ketel en buffertank ineen. Door de ontwikkeling in de markt was er in 2005 ruimte voor iets nieuws en dat werd de BBK. Deze kon voorzien in de behoefte aan een grotere vuurgang en een verticaal buffersysteem. Inmiddels zijn er 120 van verkocht. "Praktisch alle kasgroententelers willen deze ketel", zegt Rob.De rol van het ketelhuis wordt door de opkomst van wkk's (warmte/krachtkoppeling)
wel kleiner, maar toch verwacht Rob dat de telers altijd de ketel nodig zullen hebben. "Daar verandert niets aan. Wkk's komen wel ver, maar kunnen niet alles opvangen!" Inmiddels zijn de ontwikkelingen voor de volgende productinnovaties in volle gang. De ogen van Rob lichten op als hij aan het product denkt wat hij nog op de markt gaat brengen, maar hij licht nog geen tipje van de sluier op!

Voor meer informatie:
Rob Boeters
Boeters Ketel Constructie B.V.
Mariëndijk 7
2675 SV Honselersdijk
Tel:  0174- 626 081
Fax: 0174- 627 445
 

Auteur: Annet Breure
Copyright: www.agf.nl

 

29-5-2013

Bouwplanning in slechts twaalf werkweken
VB Group gestart met nieuwbouw Boeters Ketel Constructie Honselersdijk

Tholen - Normaal neemt kassenbouwer VB Group producten af van Boeters Ketel Constructie, maar nu is het precies andersom. VB Group bouwt het nieuwe kantoor van Boeters. Gisteren werd de eerste paal geslagen en in week 38 moet het project in Honselersdijk afgerond zijn.“Eigenlijk wist ik helemaal niet dat ze ook dit soort dingen bouwen”, lacht Rob Boeters. “Ik dacht dat ze alleen maar kassen bouwden. Maar de offerte zag er netjes uit en we hebben samen een verleden.” Gisteren is de eerste paal voor het nieuwe gebouw van Boeters Ketel Constructie de grond in gegaan. Opvallend is dat de klimaatafdeling van VB Climate / VB Group normaal ketels afneemt bij Boeters. “We kennen het bedrijf al ruim veertig jaar. De relatie is goed, het vertrouwen is er en de prijs is goed”, vertelt projectleider Marco van Ardenne van VB Group over deze nieuwe ontwikkeling in de jarenlange samenwerking.

Honselersdijk
Het nieuwe gebouw komt bij de werkplaats in Honselersdijk te staan. Boeters: “De laatste jaren zijn we veel gaan doen in AFA vlinderkleppen, terugslagkleppen en Siemens mengkranen en regelafsluiters. We hebben meer magazijnruimte nodig. En het kantoor had een opknapbeurt nodig.” Daarnaast gaan de producten van het bedrijf ook steeds meer naar het buitenland. “Mexico, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk”, somt Boeters op. “Onze klanten pionieren daar en wij liften eigenlijk gewoon mee.” Het kantoor wordt 25 bij 11 meter en acht meter hoog. Op de bovenverdieping komt het kantoor, beneden het magazijn en de uitgiftebalie.Bijzonder aan het project is dat de bouw in twaalf werkweken afgerond moet zijn. Met de bouwvak meegerekend, komt dat neer op week 38, half september. “Normaal duurt het twee keer zo lang”, schat Van Ardenne van VB Group. “Bij ons gaat het altijd snel. Dat zijn we gewend van het kassenbouwbedrijf. Daar wordt alles strak gepland. Dat voeren we door bij de bouw van kantoren en hallen. Maar als je strak plant, maak je ook weinig kosten.” Daarnaast wordt er zoveel mogelijk samengewerkt met bedrijven uit de glastuinbouw. “Niet alleen om de sector te helpen, maar ook omdat we er een goede band mee hebben en weten dat ze scherpe prijzen hanteren.”

Publicatiedatum: 29-5-2013
Auteur: Arlette Sijmonsma
Copyright:
www.agf.nl

 

24 mei

5 juni

11 juni

18 juni

  20 juni: framewerk klaar. 20 juni: plaatsen van de balken voor de tussenvloer.
 
 
2 juli: plaatsen van de panelen. juli: zelf de trap maken. 13 juli: trap installeren.
 
trap staat op z'n plaats.

kantoor

 
  18 juli: leuning gemonteerd. 6 september: vloer/traptreden gestort.  

©opyright 2008 - 2013 BKC B.V. | Alle rechten voorbehouden | disclaimer